קוקטייל ג׳ינג׳ר, נענע ומאצ׳ה

הקוקטייל המתוק, החריף והמאוזן להפליא הזה שופע מזונות-על מלאי טעם, מתיקות טבעית ושפע של נוגדי חמצון לטוויסט בריא על קוקטייל מסורתי. הוא גם יכול להיות מושלם כמשקה מרענן לא אלכוהולי בכלל, הבחירה לגמרי שלכם.

מתכון לקוקטייל ג׳ינג׳ר, נענע ומאצ׳ה

מרכיבים:
2 כפיות אבקת מאצ׳ה
1 כף ג׳ינג׳ר טרי פרוס לעיגולים
מיץ משני לימונים (אם יש ירוקים עדיף!)
2 כפיות דבש/מייפל טהור/אגבה
חופן נדיב של עלי נענע, מופרדים מהגבעול
2 כוסות מים
3 מנות ג׳ין איכותי – לא חובה
½ כוס קרח

הוראות הכנה:

  1. נוסיף לשייקר את אבקת המאצ'ה, הג'ינג'ר, מיץ הליים, הדבש ועלי הנענע ונערבב היטב כדי לשחרר את הארומה והטעם של עלי הנענע והג'ינג'ר.
  2. לאחר מכן, נוסיף לשייקר את המים, ג'ין (אם משתמשים) וקרח וננער היטב עד שהשייקר ממש קפוא.
  3. דרך מסננת קטנה נמזוג את המשקה לשתי כוסות קוקטייל (אפשר בכוס מרטיני או בכוסות עם קרח). נקשט עם עלי נענע ופרוסת לימון.

*הערה: לגרסה נטולת אלכוהול, ניתן או להוריד את הג׳ין לגמרי או להחליפו ב 2-3 מנות של קומבוצ'ה בטעם ג'ינג'ר או לימון.