סורבה דובדבנים ותותי גוג׳י

כשמזג האוויר מתחמם, ומתחשק פינוקים צוננים ומרעננים – המתכון לסורבה מזון-על ודובדבנים הזה כאן בשביל רגעים אלו בדיוק! סופר קל להכנה עם חמישה מרכיבים פשוטים בלבד, הוא עמוס בוויטמינים ונוגדי חמצון שישמרו על העור צעיר ומוגן מרדיקלים חופשיים ויקררו את הגוף בצורה איכותית.

מתכון לסורבה דובדבנים ותותי גוג׳י 

מרכיבים:
280 גרם דובדבנים קפואים
½ כוס מיץ תפוזים או חלב צמחי
¼ כוס סירופ אגבה/מייפל/דבש (ניתן להתחיל עם פחות ולהוסיף על פי הטעם)
2 כפיות אבקת ביוטי
חופן תותי גוג׳י לקישוט

הוראות הכנה:

  1. שמים את כל המרכיבים (למעט הגוג׳י) בבלנדר במהירות גבוהה ומערבבים במשך דקה. בעצם כמו שמכינים קערה סמודי.
  2. יוצקים את התערובת לכלי ומכניסים למקפיא לשעה לפחות.
  3. מוסיפים לתערובת מעט תותי גוג'י ומערבבים לפני ההקפאה.
  4. כשמוכנים להגיש מעבירים סקופס לקערות ומקשטים עם עוד תותי גוג'י.